Villsvinhegn

Børsemaker Wear AS er stolt partner med Jensen vildsvinhägn.

-Test din hund i kontrollerte former

Velkommen til et stort og flott villsvinhegn som gir en ekte jaktfølelse under trening av deg som fører og din hund. Hegnet ligger i "de tusen sjøers landskap" som Dalsland ofte kalles. Plasseringen gjør dette treningssenteret spesielt perfekt for nordmenn som ønsker å teste sin hund på villsvin. Det tar i underkant av 2 timer å kjøre fra Moss sentrum. Den korte avstanden gjør det fullt mulig å dra på dagstur for å trene for de som bor i østlandsområdet.

Biotopen i hegnet er typisk for villsvin med naturlige bekker og myrflater som grisen kan kose seg i. Hovedhegnet inneholder en varierende biotop med alt fra åpne flater til tett kratt og storskog. Hegnet har blitt bygget i smaråd med SKK (Svenska Kennelklubben) og er nå sertifisert for premierende villsvinprøver som kan føres inn i hundens stamtavle. Vi har et tett samarbeid med flere raseklubber for å møte deres behov i størst mulig grad.

 

Kurslokaler og overnatting.                                                                  For de som må kjøre en bit eller ønsker å trene over flere dager er det også opplegg for overnatting i kurslokalene. Dette er en gammel skole som nå er totalrenovert utvendig og innvendig med et stort, flott kjøkken og to bad. Det er sengeplasser til 14 stk. og et eget undervisningsrom.